Elkészítés: A csirkecomról lehúzzuk a bőrt. A húst és a hagymát kockára vágjuk. A hagymát az olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát és a húst. Fűszerezzük, és időnként pótoljuk az elpárolgott vizet, készre főzzük. A kész pörkölt sűrűjét ledaráljuk, a pörköltszafttal és a tejföllel kenhetőre lazítjuk. Közben hagyományos módon elkészítjük a palacsintát. Megkenjük a töltelékkel.
A mártáshoz a gombát leszűrjük. A hagymát lereszeljük, és az olajon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a maradék pörköltszaftot, és szükség szerint csontlével higítjuk. Ha megfőtt, tejfölből és lisztből habarást készítünk, besűrítjük a mártást. A palacsintát ezzel a mártással leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.