Elkészítés: A pác alapanyagait összekeverjük, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, jól átforgatjuk, 20-30 percig állni hagyjuk.
A zöldségféléket kockára, a gyömbért csíkokra vágjuk, és felforrósított wokban 3 evőkanál olajjal 2 percig dobva-rázva sütjük. Hozzáadjuk a szeletelt bambuszt, a chilipaprikát, és az előzőek szerint 1-2 percig sütjük. Kiszedjük, tányérra tesszük.
A wokba beleöntjük a maradék olajat, felforrósítjuk, a lecsöpögtetett húst piros-ropogósra sütjük. Amikor elkészült, visszatesszük a zöldségféléket, és dobva-rázva még 2 percig sütjük. Hozzáadjuk a mártás - alaposan összekevert - alapanyagait, és lassú tűzön 1-2 perc alatt besűrítjük.
Körete lehet párolt rizs, tésztaféleség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.