Elkészítés: A banánt vágd kockára, locsold meg a citrommal. A mogyorót pirítsd meg, vágd apróra, a csokit is vágd kis kockákra. A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval keverd ki, egyenként add hozzá a tojásokat, a lisztet, a sütőport, a mogyorót és a csokidarabokat, végül forgasd bele a banánt is. Kivajazott, lisztezett koszorúformában süsd 170 fokon 60-70 percig. Hagyd kihűlni, csavard fóliába, és pihentesd 1-2 napot. Tálalás előtt öntsd le csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.