Elkészítés: A banánokat hámozzuk meg, aprítsuk fel, és villával pépesítsük. A tojásokat válasszuk szét, a sárgájukat verjük habosra a margarinnal és a porcukorral. A fehérjékből verjünk kemény habot sóval. A tojássárgájás krémet keverjük a banánpéphez, szitáljuk a tálba a sütőporral elkevert lisztet is, végül könnyed mozdulatokkal forgassuk bele a fehérjékből vert habot.
A tésztát kanalazzuk kikent, liszttel megszórt tepsibe, és előmelegített sütőben 180 fokon süssünk 25 percig. Miután kihűlt, szeleteljük fel, és hintsük meg porcukorral. Tejszínhabbal és friss gyümölcsdarabokkal is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.