A tészta hozzávalóit összekeverjük, és a tortaforma aljára nyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük.
A tejszínhabot felverjük, majd belekeverjük a túrót. Ízlés szerint cukozzuk, adunk hozzá egy csipethozzáadjuk a sót, és egy kevés citromlevet. Ezután belekeverjük a lecsepegtetett és feldarabolt őszibarackot.
A forró vízben feloldjuk a zselatint, majd miután hűlni hagytuk, belekeverjük a krémbe. Néhány percig állni hagyjuk, majd a tortaformába öntjük, és néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.