A sütőt előmelegítjük 240°C-ra. A krumplit sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, rászórjuk a pirospaprika felét, sózzuk, borsozzuk, és addig sütjük, amíg aranybarnák nem lesznek (kb. 20 perc).
Egy keverőtálban összekeverjük a mézet, a mustárt, a chipotle szószt, a szójaszószt, a worchester szószt és a maradék paprikát.
Bekenjük a szűzérméket kevés olívaolajjal, sózzuk meg mindkét oldalát. Felforrósítunk egy serpenyőt, és közepes lángon, oldalanként 2-3 percig sütjük, amíg egy kevés színt nem kapnak.
A megpirult szűzérmékre öntjük a barbecue szószt, majd kis lángon 3-4 percig tobább sütjük.
A salátát egy keverőtálba rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, balzsamecettel, és ízlés szerint sózzuk.
Szedünk egy tányérra a salátából, mellé a krumpliból, és a szűzérmékből.
(A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!)
Megjegyzés
Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.