A bodzavirágokat vízbe mártogatva megmossuk és leszárítjuk. A mézet csavaros tetejű üvegbe töltjük, beletesszük a leszárazott bodzavirágokat, a megmosott és karikára vágott citromszeleteket, és a citromfűleveleket.
Az üvegre csavarjuk a tetejét, és minimum 2 napig félretesszük. Ezután kivesszük a mézből a bodzát, a citromot és a citromfüvet, és rögtön fogyaszthatjuk. Ha hoszabb ideig érleljük, még finomabb.
Megjegyzés
A bodza a természet egyik egészségmegőrző-javító ajándéka, pl. antioxidáns, antibiotikumos hatását régóta ismerjük. Teaként is alkalmazhatjuk friss vagy szárított virágait.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.