A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgákat egy csipet sóval és a cukrokkal simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, majd a tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük a tésztát.
A tojásfehérjékből kemény habot verjük, majd a palacsintatésztába forgatjuk.
A serpenyőt kevés olajjal kikenjük (ezt érdemes minden palacsinta sütése előtt elvégezni), és ha már jó forró, akkor egy adag tésztát belemerünk.
Ha már kezd barnulni, megforgatjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Még melegen betöltjük a töltelékkel, majd feltekerjük.
Tölteléknek használhatunk lekvárt, kakaóport, fahéjas porcukrot, amit csak szeretnénk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.