Elkészítés: Vajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a darált húst, majd miután megpirult, felöntjük a vörösborral. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a szárított oregánoval, kakukkfűvel, belekeverjük a paradicsomszószt. Addig forraljuk, amíg sűrű ragut kapunk. Kevés cukorral ízesítjük.
A spagettit kifőzzük, leszűrjük, összekeverjük a húsos ragu és a reszelt sajt felével.
Tálaláskor a spagetti tetejére öntjük a szósz másik felét, és megszórjuk a maradék sajttal. Díszíthetjük bazsalikomlevelekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.