A vöröshagymát apró kockára vágjuk és zsiradékon megpároljuk.
Rászórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a meghámozott és apró kockára vágott krumplit és a zöldborsót.
Sózzuk, borsozzuk és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Ha megfőtt a krumpli és a borsó, akkor a tejfölt jó kikeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és összeforraljuk.
Egy nagyobb fazékba vizet forralunk és elkészítjük a nokedlitésztát. A lisztet és a tojást összekeverjük, hozzáadunk egy csipet sót és annyi vizet, hogy ragacsos, nyúlós tésztát kapjunk.
A tésztát forrásban lévő, sós vízbe szaggatjuk, és készre főzzük. Végül leszűrjük. Ezzel tálaljuk a krumplis-borsós mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.