Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron megpároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst. 2-3 percig kevergetjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ha a hús megfőtt, hozzáadjuk a zöldborsót és a négybe vágott uborkát. Megsózzuk és hozzáadjuk a csíkokra vágott virslit is.
A tejfölt a liszttel, az apróra vágott petrezselyemzölddel és egy kevés vízzel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a tokányhoz, ezután még 2 percig főzzük, majd főtt tésztával tálaljuk.
Ügyeljünk arra, hogy a hozzávalókat a víz mindig ellepje, de ne legyen sok alatta. Tálalhatjuk csigatésztával, esetleg párolt rizzsel. Nagyon kiadós és laktató.
A receptet Kevin küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.