Egy nagy, vastagfalú edénybe készítjük, ebbe teszünk egy adag olajat, amin a szalonnát, a megtisztított és felíprított hagymákat, a felkarikázott paprikát és a feldarabolt paradicsomot megpirítjuk - és erre jön a vékony csíkokra vágott tarja.
Jól átforgatjuk, kevergetjük, majd fűszerezzük (só, bors, majoránna, chili paprika, bazsalikom, fűszerpaprika). Aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük, időnként megkeverjük, és addig sütjük közepes lángon, amíg sűrű szaftja nem lesz.
A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, és bő olajban kisütjük, majd az összeset hozzákeverjük a húshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.