Elkészítés: A töltelékhez a darált diót és a darált mákot külön-külön a fahéjjal és a reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd ízlés szerint cukrozott tejjel leforrázzuk. Ne legyen túl lágy a dió.
A tésztához a lisztben a margarint elmorzsoljuk, pici sót teszünk bele. Az élesztőt kb. 1 dl langyos, cukrozott tejben felfuttatjuk, és hozzáadjuk a liszthez. A maradék tejet felhasználva tésztát gyúrunk.
Kinyújtjuk és négyszögekre vágjuk. Diós és mákos töltelékkel megtöltjük, és átlóban feltekerjük, kifli formájúra igazítjuk.
Tojássárgával megkenjük, és 180 fokra melegített sütőben sütjük. Sütés után vaníliás porcukorba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.