Elkészítés: A szarvascombot csíkokra vágom, beleteszem egy jénai tálba, fűszerezem tört korianderrel, kakukkfűvel, borókabogyóval és rozmaringgal. Ráöntök annyi olívaolajt, ami éppen ellepi, alufóliával szorosan lefedem, 2-3 napra hűtőbe teszem. A csirkemájat felkockázom, szintén tálba teszem, majoránnával elkeverem, felöntöm annyi olajjal, ami ellepi, fóliával ezt is lezárom, szintén a hűtőbe teszem.
Amikor eljött a készítés napja, a húst és a májat egyaránt lecsepegtetem, az olajat leszűröm, elteszem zárható üvegbe, következő pácoláskor újra hasznát veszem. A szalonnát felkockázom, a hagymát apróra vágom, a gombát szeletelem.
Felmelegített olajon megpirítom a szalonnát, beledobom a hagymát, sózom, hogy levet eresszen, megpárolom. Mehet rá a hús, sózom, borsozom, így pirítom tovább, ha kezd lekapni, aláöntök egy kis vizet. Lassú tűzön főzöm, az elfővő vizet mindig pótolom.
Amikor a hús már puha, mehet bele a máj és a gomba, ha ők is jók, ráadásként hozzáadom a zöldborsót és a vajbabot. Végül ízesítem a vörösborral és a konyakkal, összeforralom.
Köretként burgonya krokettet vagy hasábburgonyát adok mellé. Vékonyra karikázott hegyes zöldpaprikával, paradicsommal díszítve tálalom, olívaolajos paradicsomsaláta illik hozzá leginkább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.