Elkészítés: A bacont egy serpenyőben odatesszük pirulni, majd hozzáadjuk a kockára vágott hagymát. Mikor megpirult, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, sót, borsot, és pirítjuk még egy darabig.
Miután kihűlt, hozzákeverjük a reszelt sajtot és a túrót. Félretesszük.
Ha vastagabb szelet húsunk van, akkor zsebet vágunk bele, ha nem, akkor kiklopfoljuk, és kettőt egymásra teszünk. Megsózzuk, majd megtöltjük a túrós keverékkel.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Ha 2 szelet hússal csináljuk, akkor érdemes hústűvel összefogatni legalább 2 oldalon.
Bő, forró olajban kisütjük.
A rösztiburgonyához a burgonyát meghámozzuk, majd egészben félig megfőzzük, ha kézmelegre hűlt, egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A lereszelt burgonyához adjuk a tojásokat, a fokhagymát, borsot és ételízesítőt, jól összekeverjük. A masszából pogácsákat formázunk, és forró olajban aranybarnára sütjük.
A hússal tálaljuk, salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.