Előkészítés: A burgonyákat alaposan megmossuk, és héjában kb. 20 percig főzzük. A húst megmossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: A húst a grillrácson gyakran megforgatva megsütjük, majd vékony csíkokra vágjuk. A burgonyát lecsepegtetjük, tetejéből levágunk egy vékony szeletet, és belsejét kivájjuk. Beletöltjük a húst, a hagymát, és egy-egy szelet fűszervajat fektetünk rá. Alufóliába csomagoljuk, és 10-15 percig grillezzük. A burgonyát friss paradicsommal, fűszervajjal körítve tálaljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 675 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.