A fokhagymákat lereszeljük, majd hozzáaadjuk a sót, a borsot, a fűszerpaprikát, a mustárt és az olajat. Jól összekeverjük és bekenjük vele a húsok mindkét oldalát. Egymásra pakolva egy tálba helyezzük őket. Lefóliázva a hűtőbe tesszük pácolódni egész estére. Akinek nincs ideje pácolhatja 1-2 órát is, de jót tesz neki, ha egész éjjel áll ebben a pácba!
A szalonna zsírját kisütjük és ezen sütjök meg a húsokat, ennek hiányában, olaj és kevés zsír keverékén is kisüthetjük őket. Mielőtt beletennénk a serpenyőbe a hús szeleteket, takarékra vesszük a lángot. A húst oldalanként fedő alatt 1-2 percig, majd fedő nélkül további 4-5 percig sütjük. Nem szabad túl sütni, mert akkor kemény lesz! Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.