A cigánypecsenye elkészítéséhez a hússzeleteket kiklopfoljuk, az inakat beirdaljuk, besózzuk és kicsit állni hagyjuk.
A fokhagymagerezdeket áttörjük. A húst megborsozzuk és alaposan bekenjük a fokhagymával, majd megforgatjuk a pirospaprikával elkevert lisztben.
Ezután kevés olajban, nem túl erős lángon 3-3 perc alatt készre sütjük a húsok mindkét oldalát.
Megjegyzés
Számos köret illik mellé, attól függően, hogy könnyebb vagy kissé zsírosabb kísérőt kíván-e. Fogyaszthatjuk hasábburgonyával és sült szalonnával, de tzatzikivel (joghurtos uborkasaláta) és petrezselymes burgonyával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.