Elkészítés: A 6 tojás sárgáját a 6 kanál cukorral, étolajjal, liszttel, kakaóval és a sütőporral elkeverjük, majd a 6 tojás fehérjét habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a tésztába. Az elkészült masszát vajazott, lisztezett tepsiben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A túrót a vaníliás cukorral, a margarinnal és a porcukorral krémesre keverjük, majd a kihűlt tészta tetejére kenjük.
A pudingokat a 7 dl üdítővel és némi cukorral elkészítjük, s ha langyosra hűlt, a tészta tetejére öntjük. Hűtőbe tesszük, és ha teljesen kihűlt, szeleteljük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.