A piskótához habosra keverjük a vajat a cukorral. Egyenként hozzáadunk 2 db egész tojást és 4 db tojássárgáját. Hozzáreszeljük a citrusfélék héját. A megmaradt 4 db tojásfehérjéből lágy habot verünk, majd a masszához forgatjuk. A mandulát elvegyítjük a sütőporral és a kardamommal. Óvatosan ezt is a tésztaalaphoz keverjük. A masszát sütőpapírral bélelt, 18 cm-es formába simítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd három részre vágjuk.
A krémsajtréteg hozzávalóit összekeverjük. A krémet 2 részre osztjuk, majd 1-1 db, dupla réteg sütőpapírral bélelt, 18 cm-es formába simítjuk. Mindkettőt 60 percen keresztül sütjük. Kikapcsoljuk a sütőt, és a még forró sütőben 40 percig pihentetjük a sült krémet. Végül hagyjuk kihűlni.
A citromkrém hozzávalóit vízgőz fölött folyamatosan kevergetve 10–12 perc alatt sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni és félretesszük.
Az első piskótakorongra ráhelyezzük az egyik adag sült krémsajtot, majd megkenjük a citromkrém felével. Folytatjuk a rétegezést, míg el nem fogynak a hozzávalók. Végül a torta tetejét a habfixálóval felvert tejszínnel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.