Egy 2-3 literes edényben vizet forralunk. Fél tk. sóval megsózzuk, majd beletesszük a csirkemellet, és közepes lángon, kb. 15 perc alatt megfőzzük. Kivesszüki, hideg vízben lehűtjük. Pótoljuk az elpárolgott vizet, és megfőzzük a tojásokat is. A legjobb, ha lágy tojást használunk, így 5 percnél tovább ne főzzük. Megpucoljuk a tojásokat.
Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, a magját kivesszük, és a húsát fél cm vastag szeletekre vágjuk. A kihűlt csirkemellet is felszeleteljük kb. 1 cm széles csíkokra.
Egy nagyobb keverőtálban a citrom levét kikeverjük a mézzel, majd hozzácsorgatjuk az olajat. Sózzuk, borsozzuk. Óvatosan hozzáforgatjuk a salátát, majd négyfelé osztjuk.
Kiporciózzuk a többi hozzávalót is (húst, sajtot, paradicsomot, avokádót és a tojást), majd pirítóssal vagy friss bagettel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.