A vaj felét felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a feldarabolt csirkét, majd tűzálló tálba tesszük. A visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a gyöngyhagymákat és a megtisztított gombát. Megpirítjuk, hozzáöntjük a konyakot, majd fakanállal feloldjuk a leragadt pörköket. Hozzáöntjük a bort, és felforraljuk.
Hozzáadjuk a babérlevelet, majd az elősütött csirkedarabokra locsoljuk. Lefedjük, majd betoljuk a 180 fokos sütőbe 90 percre. Összekeverjük a megmaradt vajat és a lisztet, majd a forró raguhoz keverjük. A tűzhelyen felforraljuk, sózzuk és borsozzuk, majd kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.