Elkészítés: A csirkecombokat sózom, megszórom ételízesítővel, majd puhára sütöm. A szalonnát megpirítom az olajon, hozzáadom a karikára vágott paradicsomot, összeforralom. Ezután beleteszem a pirospaprikát, fokhagymát, füstölt ízű kockát, és felöntöm vízzel, majd ízesítem sóval, borssal, köménnyel. Óvatosan a sóval! A combokat egy tűzálló tálba szorosan egymás mellé teszem (lehetőleg ekkora legyen a tál is), majd ráöntöm ezt a fantasztikus szószt, és kb. 170 fokon pirosra sütöm. Sült burgonyával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.