Nagyobb edénybe vizet töltünk, sóval, ecettel, cukorral ízesítjük és felforraljuk. Beletesszük a paprikákat, nem túl puhára főzzük, majd lecsöpögtetjük.
Közben a gombákat tönkjükkel együtt felaprítjuk, a felforrósított olívaolajon megpároljuk, majd kivesszük.
A rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük, lecsöpögtetjük, és hűlni hagyjuk.
A sült húst apróra felkockázzuk. Az újhagymát és a bazsalikomot finomra felaprítjuk. A rizst a gombával, a
hússal, a majonézzel, a mustárral, a borssal, a hagymával, a petrezselyem zöldjével meg a bazsalikommal összekeverjük és ha szükséges, még fűszerezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.