A spenótot lábasba tesszük, hagyjuk felengedni, majd alaposan lecsepegtetjük, és kinyomkodjuk. Felforrósítjuk a vajat, és megfonnyasztjuk rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymát. Azután hozzákeverjük a spenótot, és megsózzuk, megborsozzuk.
A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, kicsumázzuk, és nagy lángon mindkét oldalukat megpirítjuk a felhevített olívaolajon.
A paprikákat tűzálló tálba rendezzük, megtöltjük őket a spenóttal, majd ráütünk 1-1 db tojást. Kissé megsózzuk, végül a töltött paprikákat a 200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tojások megszilárdulnak. Bazsalikomlevelekkel díszítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.