A nizzai saláta elkészítéséhez alaposan megmosott burgonyát héjában, bő vízben megfőzzük. Langyosra hűtjük, meghámozzuk, és hagyjuk teljesen kihűlni, majd felkarikázzuk. A tojásokat keményre főzzük 10 perc alatt, majd hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk, és cikkekre vágjuk.
A salátakeveréket 4 tányérba osztjuk. Rátesszük a megmosott, félbevágott paradicsomokat, az olajbogyót, a darabolt tonhalat, a burgonyát és a tojást.
Az olívaolajat kikeverjük a citromlével és egy csipet sóval. A lila hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, gyűrűkre bontjuk, és elrendezzük a többi alapanyagon. Végül meglocsoljuk a salátát a citromos öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.