A palacsintatésztához összekeverjük az alapanyagokat, majd vékonyan kiolajozott serpenyőben megsütjük a palacsintákat.
Az olajat felhevítjük egy serpenyőben, majd megpároljuk benne a megtisztított zöldborsót és a megtiszított gombát.
Hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és a megtisztított, feldarabolt májat, majd kevergetve megpirítjuk, közben meghintjük a sóval, a borssal és paprikával.
Aserpenyő tartalmához adjuk a lecsót, összekeverjük és készre pároljuk a ragut. A palacsintákat megtöltjük a raguval, és összehajtjuk.A megtöltött palacsintákat egy jénaiba rakjuk, majd ráöntjük a paprikával összekevert tejfölt. 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.