A tojást, a tejet, az olajat, a sót és a cukrot kézi habverővel összekeverjük, majd lassan fokozatosan hozzáadjuk a lisztet és teljesen csomómentesre keverjük a tésztát. Nagyméretű, vékony palacsintákat sütünk.
A zsírszalonnát kis kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, olajon üvegesre pirítjuk, majd belekeverjük a felkarikázott paprikákat, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje az edény tartalmát.
Ízlés szerint hozzáadjuk a sót, a borsot, az őrölt piros paprikát, valamint a fokhagymát. Mikor látjuk, hogy a paprika kellőképp megpuhult, hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a vékony karikákra vágott mangalica kolbászt, majd összefőzzük.
A palacsintákat a lecsóval töltjük, háromszögbe hajtjuk, a tetejére egy kis kanál tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.