A szalonnát, a hagymát felaprítjuk, majd étolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat, borssal fűszerezzük, majd fedő alatt puhára sütjük. Hozzáadjuk a paprikakrémet, az ételízesítőt és kissé lepirítjuk, és lehúzzuk a tűzről. Amikor kihűlt a máj,felszeljük.
A keményre főzött tojásokat apróra vágjuk, majd a felaprított petrezselyemzölddel együtt a májhoz keverjük.
Egy őzgerincformát alufóliával kibéleljük, étolajjal kikenjük, és beleöntjük a tojásos-májas keveréket. Az öt darab nyers tojást a liszttel felverjük, egy kicsit megsózzuk, és a májra öntjük. A fólia lelógó széleit ráhajtjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.