Az olajat kikeverjük a ketchuppal. Csípős paprikakrémmel, zúzott fokhagymával, csipetnyi grillfűszerkeverékkel, és fehérborssal ízesítjük.
A megmosott csirkeszárnyakat besózzuk, majd bekenjük a fűszeres-olajos páccal. A pácolt csirkeszárnyakat olajjal kikent alufóliába csomagoljuk és közepesen forró sütőben 25 percig sütjük.
A fóliát eltávolítjuk, a csirkeszárnyakat grillsütőben, vagy faszénparázs fölött, néhány percig pirítjuk. Friss salátával, franciakenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.