A megmosott csirkecombokat az ízeknél kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A ketchupot, az étolajat összekeverjük és a gyors páccal bekenjük a húst. A zöldségeket megtisztítjuk, a krumplit feldaraboljuk, a répát és a gyökeret felkarikázzuk.
A zöldségféléket elosztjuk a két tálban, enyhén megsózzuk. A feldarabolt hagymát, és a fokhagymát rátesszük, majd a csirkecombokat bőrével felfelé ráfektetjük, majd a nagyobb tálban lévőket külön adag csilipehellyel bővebben megszórjuk. A másikat füstölt pirospaprikával szórjuk meg.
Előmelegített sütőben lefóliázva sütjük 30-40 percig 180 fokon, ezután a fóliát levéve megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.