A szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. Egy tálba tesszük, megsózzuk, megborsozzuk.
Összekeverjük a mustárt, a mézet és a darált erőspaprikát, és a keveréket a szárnyakra öntjük. Alaposan összekeverjük, majd lefedjük, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
Egy tepsibe olajat öntünk úgy, hogy a szárnyakat 1/4-ig ellepje. A maradék pácot a szárnyak tetejére kenjük, letakarjuk fóliával, és előmelegített sütőben 160 fokon 50 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és nagyobb fokozaton további 10-15 percig sütjük, hogy szép aranybarna legyen. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.