A csirkét megtisztítjuk, átmossuk. Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük.
Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk és olajat aláöntve, először 175 fokon, fólia alatt, később a fóliát levéve, puhára sütjük.
Ha a bőrét ropogósra szeretnénk, akkor a sütés vége felé, kevés sörrel meglocsolhatjuk, amikor a hús már majdnem teljesen kész. Krumplipürével tálaljuk.
Megjegyzés
A finom ételekkel, akár illenek a karácsonyi asztalra, akár nem, biztosan jól lakhatunk velük. Ezt egyszerű is elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.