A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Négy darab szilvát pürésre turmixolunk. Hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet és a csillagánizst. Összekverjük, majd egy serpenyőben elkezdjük összefőzni. Az első forrás után levesszük a lángot, és alacsony hőmérsékleten további 7 percig főzzük.
A csirkecombokat egy hőálló edénybe tesszük és bekenjük az elkészített mártással, majd a maradék négy szilvát félbevágjuk, kimagozzuk és a húsok mellé rakjuk. Ízlés szerint friss rozmaringgal is ízesíthetjük.
Először letakarva 30 percig, majd a fólia eltávolítása után addig sütjük, amíg jó ropogós nem lesz a csirke bőre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.