A csirkét megtisztítjuk, megszórjuk a fűszerekkel, és meglocsoljuk az olajjal. Hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap a spárgák fás végét levágjuk, megpucoljuk. Sós-cukros vízben előfőzzük. Az újkrumplikat megkapirgáljuk, alaposan megmossuk, előfőzzük. Egy nagy serpenyőben megsütjük a spárgákat vajon, és félretesszük. A krumplikat is megsütjük, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a durvára vágott petrezselyemmel. Ezt is félretesszük.
A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat mindkét oldalát kérgesre sütjük, majd öntünk hozzá egy fél pohár vizet, és előbb a bőrös oldalán, majd a másikon megpároljuk. Hozzáadjuk a koktélparadicsomokat, a többi paradicsomot, a csípős hegyes paprikát, a combokra 1-1 teáskanálnyi vajat rakunk, és további 15 percig grillezzük a csirkét.
Csilipaprikával díszítjük, és majonézzel tálaljuk.
Megjegyzés
A spárgával eredetileg más volt a szándékom, de kaptam akciósan egy szép csomag csirkecombot, ezért házasítottam a kettőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.