A lisztet egy nagyobb tálba szitáljuk, hozzáadjuk a szódabikarbónát, a sót, és pihentetjük egy fél órát.
Egy másik edényben összekeverjük az olvasztott vajat, a barna cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat, és addig keverjük, amíg krémes nem lesz. Hozzáadjuk a lisztes keveréket, az apróra vágott étcsokit, és egy fakanál vagy spatula segítségével összekeverjük.
A masszából, egy fagyiskanál segítségével gombócokat formálunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, egymástól 5 centis távolságra. Előmelegített sütőben, 170 fokon, 15-17 perc alatt enyhén pirosra sütjük. Hagyjuk a kekszeket teljesen kihűlni, majd egy jól záródó fémdobozba pakoljuk őket.
Megjegyzés
Fél óránál többet nem kell rászánnod, a végeredmény pedig egyszerűen zseniális. Százszor jobb, mint a bolti, ezt garantáljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.