A csokis kekszet beletesszük egy zacskóba, és sodrófával alaposan összetörjük. Hozzáadjunk a vajat, és egyenletes masszává dolgozzuk. Egy muffinsütő forma mélyedéseit papírkapszlikkal kibélelünk. Megtöltjük a tésztával, és a közepükbe lyukat nyomkodunk. Hűtőbe tesszük, és 15 percig pihentetjük.
A cukrot feloldjuk egy evőkanál vízben. Az étcsokoládét felaprítjuk, hozzáadjunk a vajat a cukorsziruppal együtt, és gőz fölött egynemű masszává keverjük. Levesszük a tűzről, és 5 percig hűlni hagyjuk. A tojást felverjük, és a kihűlt csokis masszához adjuk. Néhány csepp vaníliaaromával ízesítjük.
A csokis masszát a tésztalyukakba adagoljuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.