Elkészítés: A tésztához a cukrot a tojással alaposan kikeverjük. A liszthez hozzáadjuk a kakaóport és a sütőport, majd a cukros-tojásos keverékhez öntjük. Az így kapott sűrű masszát egy kevés olaj és a tej hozzáadásával egyenletesen elkeverjük. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 200 fokon kb. 15 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A mázhoz a porcukrot, a kakaóport és a darabokra vágott margarint (főtt, forró) kávéval leöntve összekeverjük, majd ezzel a mázzal vonjuk be a sütemény tetejét. Fogyasztás előtt a süteményt egy kis időre hűtőbe tesszük, hogy a bevonat megdermedjen. Kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.