Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 170 fokra, és sütőpapírral kibélelünk egy 30x40 cm-es tepsit.
A piskótához felolvasztjuk a vajat, majd kihűtjük. A tojásokat sűrű habbá verjük a cukorral. Fakanállal beleforgatjuk az átszitált lisztet, majd a vajat. A tepsibe simítjuk a masszát, és 10 perc alatt készre sütjük. A megsült piskótát tepsin hagyjuk kihűlni.
A pudingport a tejjel és ízlés szerinti cukorral összefőzzük, és beleszórjuk a kókuszreszeléket.
A piskótát konyharuha segítségével feltekerjük, majd kicsavarjuk, és megtöltjük a csokis-kókuszos krém nagy részével. Felcsavarjuk, és a maradék krémmel bevonjuk, majd a végén megszórjuk kókuszreszelékkel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.