Elkészítés: A pudingokat megfőzőm az 1 liter tejben, utána belerakom a cukrot is.
Közben a tejszínt habbá verem, a zselatint pedig 1 dl vízben felforralom. A kész pudingot hozzáöntöm a tejszínhabhoz, és mehet hozzá a zselatin is. Ez szépen csomómentesre dolgozom, majd mehet bele az apróra vágott dió is.
A piskótát félbevágom. Egy tortaformát kibélelek fóliával, kb. 1-2 cm vastagságú krémet szedek bele, erre mehet az első réteg piskóta, majd a maradék krém, végül az utolsó réteg piskóta. Mehet a hűtőbe minimum 6 órára, de lehetőleg tovább.
Ezután a tortát tálra fordítom, leemelem a formát és a fóliát, majd díszítem a fél diószemekkel. Én fehércsokit szoktam tenni a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.