Elkészítés:
1.) Kivajazunk egy kicsi (32 x 20 cm) tepsit.
2.) Egy lábasban a csokoládét a vízzel felolvasztjuk.
3.) Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sütőport és a cukrot, majd hozzáadjuk a forró csokoládémasszát is, és jól elkeverjük. Belekeverjük a tojást és a tejfölt is.
4.) A kész tésztát az előkészített tepsibe simítjuk, és 190 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük.
5.) A tésztát kissé lehűlni hagyjuk, majd egy rácson teljesen kihűtjük.
6.) Elkészítjük a mázat. A mázhoz a csokoládét kis lángon megolvasztjuk, majd belekeverjük a tejszínt. Lehúzzuk az edényt a tűzről, és belekeverjük a hideg vajat.
7.) A kész csokoládémázat a tésztára öntjük és egyenletesen elkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.