A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzá kanalazzuk a lisztet, amelyet a habverő segítségével dolgozunk össze. A kész masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben készre sütünk.
Ameddig a piskóta sül, elkészítjük a krémeket. A főzés nélküli pudingport (külön a csokoládésat és külön a vaníliásat) 4 dl hideg tejhez hozzáadjuk és krémet készítünk belőle habverő segítségével. A megsült piskótát kihűtjük, majd 3x3 cm négyzetekre felvágunk. A habtejszínt mély tálba öntünk és felverjük.
Üveg tál aljába piskóta négyzeteket helyezünk, amelyre rákanalazzuk habos vanília krémet. Erre ráhelyezzük a felkockázott a maradék piskóta négyzeteket és rákanalazzuk a habos csokoládé krémet. Végezetül a felvert tejszínhabbal beborítjuk az egészet és dekor gyönggyel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.