Elkészítés: A füstölt csülköt kuktában megfőzöm, annyi vízben, hogy bőven ellepje. Amikor kész, kicsontozom, húsát tetszés szerint felkockázom, én olyan 1,5 centisre szoktam. Levét félreteszem.
A zsiradékot egy megfelelő méretű lábasban felforrósítom, megfuttatom rajta az apró kockákra vágott hagymát, ráteszem a felkockázott burgonyát és a felkarikázott sárgarépát. Kevergetve rövid ideig pirítom, megszórom liszttel, hozzáadom a zúzott fokhagymát, a babérleveleket, sózom, borsozom (a sóval óvatosan bánok, hisz a füstölt csülök elég sós). Jól elkeverem, amikor már habzik a liszt, hozzáöntök annyit a füstölt csülök levéből, hogy bőven ellepje. 15-20 percig takaréklángon főzöm, amíg a krumpli majdnem teljesen megpuhul. Ekkor hozzáadom a korábban felkockázott csülköt, készre főzöm.
Tejföllel és az apróra vágott snidlinggel megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.