Karikázzuk fel az újhagyma fehér részét. Süssük üvegesre a finomra vágott gyömbérrel és a zúzott fokhagymával együtt a felforrósított olajon. Adjuk hozzá a darált húst, sózzuk meg és pároljuk puhára.
Az újhagyma zöld részét, valamint az uborkát vágjuk gyufaszál nagyságúra. A jégsalátából tegyünk félre 4 szép levelet, a többit vágjuk falatnyi darabokra. A mogyorót vágjuk durvára.
Adagoljuk az egész salátalevelekbe a felaprított salátát és uborkát, locsoljuk meg a szezámolajjal, hintsük meg a lime kifacsart levével, majd halmozzuk rá a pirított darált húst. Szórjuk rá a kimagozott, felcsíkozott paprikát és újhagymát, valamint a felaprított mogyorót. Végül szórjuk meg a durvára vágott korianderrel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.