Karikázzuk fel az újhagyma fehér részét. Süssük üvegesre a finomra vágott gyömbérrel és a zúzott fokhagymával együtt a felforrósított olajon. Adjuk hozzá a darált húst, sózzuk meg és pároljuk puhára.
Az újhagyma zöld részét, valamint az uborkát vágjuk gyufaszál nagyságúra. A jégsalátából tegyünk félre 4 szép levelet, a többit vágjuk falatnyi darabokra. A mogyorót vágjuk durvára.
Adagoljuk az egész salátalevelekbe a felaprított salátát és uborkát, locsoljuk meg a szezámolajjal, hintsük meg a lime kifacsart levével, majd halmozzuk rá a pirított darált húst. Szórjuk rá a kimagozott, felcsíkozott paprikát és újhagymát, valamint a felaprított mogyorót. Végül szórjuk meg a durvára vágott korianderrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.