A kekszet ledaráljuk és összegyúrjuk a vajjal és a gyümölcslével. Kibéleljük vele a tortaforma alját.
A túrót áttörjük és összekeverjük az édesítővel, a vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával. Hozzáadjuk folyamatos keverés mellett a felvert tejszínt.
A zselatint 2 dl vízben feloldjuk, felmelegítjük és lassan hozzákeverjük a túrós masszához, majd a kisebb darabokra vágott gyümölcsöket is beletesszük.
A tortaformába lévő kekszes alapra öntjük a masszát és hűtőbe tesszük. Amikor megdermedt a zselatin, feldiszítjük gyümölcsökkel.
Megjegyzés
Lányom egészsége miatt életmódváltásba kezdtünk, ez volt az első diabetikus tortám!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.