Elkészítés: A tésztához a margarint a kétféle cukorral, a sóval és a citromhéjjal kikeverjük, majd beledolgozzuk egyenként a tojásokat, a mandulát, a sütőport meg a fűszereket és a lisztet.
A datolyát, a fügét, a koktélcseresznyét és a diákcsemegét tetszés szerint felaprítjuk, és mindet a tésztába keverjük.
A tésztát kb. 30 cm-es, margarinnal kikent, zsemlemorzsával meghintett őzgerincformába simítjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon (gáztűzhelynél 3-as fokozat) 60-70 percig sütjük. Ha nagyon barnul, alufóliával le kell takarni.
Ha kész, kivesszük, 10 perc után rácsra borítjuk, és teljesen kihűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.