A darált diót és a durvára vágott pekándiót összekeverjük. Hozzáadjuk a kókuszolajat, a kókuszlisztet, a sztíviát, a mogyoróvajat és a vaníliakivonatot, majd alaposan összekeverjük.
A masszát egy szögletes sütőformába nyomkodjuk.
A krémhez simára keverjük a 4 ek datolyapasztát a kávéporral és a kakaóporral. Az így kapott krémet a diós alapra simítjuk. A formát hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a mázat.
A mázhoz egy lábasban megolvasztunk 4 ek kókuszolajat, és simára keverjük a kakaóporral meg a sztíviával. A mázat a krémre simítjuk, és 25 percre a hűtőbe tesszük. Hosszúkás szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.