Az almát megpucoljuk és lereszeljük. A tészta hozzávalóit összekeverjük, és vajjal kikent, liszttel meghintett, kapcsos tortaformába öntjük, előmelegített, forró sütőben készre sütjük.
A zselatint meleg vízben felolvasztjuk, majd kevergetve kihűtjük. A joghurtot kikeverjük a porcukorral, vaníliás cukorral, a citrom levével és hozzáadjuk a kihűlt zselatint.
A tejszínt keményre felverjük, óvatosan a krémhez adjuk, majd ezt a krémet a tészta tetejére tesszük.Pár órára (akár egy éjszakára) hűtőbe tesszük.
Kivesszük a tortát a formából, tálcára tesszük, és megmosott szőlőszemekkel ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.