A megtisztított és megmosott édesköménygumókat leszárítjuk, felszeleteljük és egy nagy tálba tesszük. Meglocsoljuk az ecettel, megsózzuk, megborsozzuk, majd rácsepegtetjük az olajat. Óvatosan összeforgatjuk, és állni hagyjuk legalább 30 percig.
Közben a narancsokat meghámozzuk és a héj fehér részét is eltávolítjuk. Ezután a gerezdeket kifilézzük, majd falatnyi darabokra vágjuk.
Az öntethez a joghurtot ízlés szerint összekeverjük a pirospaprikával és 1 csipet sóval.
A salátát adagonként tányérokra szedjük, és édesköménylevéllel, valamint narancsdarabokkal díszítve tálaljuk. Az öntetet külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.