Elkészítés: A babot 1 napra beáztatjuk, másnap lecsurgatjuk, lassú tűzön puhára főzzük, átpaszírozzuk.
A megtisztított, apróra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymagerezdeket és a koriandert hozzáadjuk az átpasszírozott babhoz, jól elkeverjük, lassú tűzön összefőzzük.
Ha kihűlt, kis pogácsákat formálunk belőle, megforgatjuk a felvert tojásban, majd a lisztben és a szezámmagban, serpenyőben forró olajban aranybarnára sütjük.
Papírszalvétán leszárítjuk, kissé megsózva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.